Při objednávce od 800,- Kč, doprava za POLOVIC, při objednávce od 1500,- Kč ZDARMA!

Nakouřená hořčičná omáčka

Kód: 3028
169 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
12.11.2024
Možnosti doručení

Světově oceněná nakouřená hořčičná omáčka! Skvělá alternativa k naší standardní medovo-hořčičné omáčce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ocenění:

1. místo Spicy Flave Awards 2022
1 star Great Taste Awards 2019
3. místo výrobek roku Chillibraní 2019, 2020

1. místo, výrobek roku, Chillimechov 2019

 

Tato omáčka nám dělá radost od prvního dne :) Ještě jsme ji ani neprodávali a už získala medaili na Great Taste v Londýně. A první den, kdy jsme ji pustili do prodeje (na Chillibraní 2019), nám získala třetí místo v soutěži Výrobek roku.

Je to vlastně jeden z našich dalších pokusů, kdy jsme zkusili pozměnit základ některého z již existujících, úspěšných produktů, a to naši úplně první omáčku, kterou jsme kdy vyrobili – Honey Mustard. 

Přidali jsme notnou dávku medu, úplně pozměnili koření, doplnili přírodní kouřové aroma a pár dalších ingrediencí a výsledkem je naprosto parádní kombinace sladkých tónů medu s dřevitou chutí kardamomu.

Je naprosto parádní ke grilovanému masu či sýrům, ale svoje místo si v kuchyni najde všude tam, kde byste použili standardní hořčici, ale chcete jinou, lepší chuť a trochu pálivosti. 

Složení: hořčice 42 % (pitná voda, hořčičné semeno, ocet, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), cukr, ocet, med 11 %, jablečná šťáva, rajčatové pyré (zahuštěný  rajčatový protlak (230 g rajčat na 100 g výrobku), voda, cukr, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, sůl), sójová omáčka (voda, sójové boby, sůl, cukr, pšeničná  mouka, sójový extrakt), přírodní kouřové aroma (voda, ocet, ochucený tekutý ořechový kouř, barvivo: karamel, stabilizátor: Polysorbát 80), tymián, pepř, uzená  paprika, tymián, kurkuma, chilli (Carolina Reaper), zázvor, koriandr, kardamom.

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky, salsy
Objem: 185 ml
Výrobce: My Chilli

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: